maç

artık sitemizde maç yayınlanmayacak.

2 Eylül 2013 Pazartesi

General Mobile Discovery : Mükemmeli Keşfet

Akıllı telefon piyasası her geçen gün kalitesini arttırarak kendini güncelliyor. Bir çok marka arka arkaya çıkarttığı telefonlarla dikkatleri üzerlerine çekerlerken bu furyada bir telefon kendini daha farklı bir şekilde öne çıkartmayı başardı.

General Mobile’ın çıkarmış olduğu Discovery isimli yeni telefonu tüm dikkatleri üzerine topladı. Sunduğu yüksek donanım kalitesi, geniş ekran tecrübesi ve inceliğin verdiği kibarlıklıkla en kaliteli akıllı telefonlar arasına girmesi beklenen cihaz, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu.

1.2 Ghz’lik hıza sahip 4 Çekirdekli Cortex A7 işlemcisine sahip olan General Mobile Discovery 4 GB dahili depolama alanı ve 1GB Ram’i ile oldukça yüksek bir performans için tasarlanmış bir ürün.
Donanımsal olarak kaliteyi elinde tutmayı başaran Discovery, cihazın dış görünüşüyle de aynı kaliteyi yakalamayı hedeflemiş. 4.7 inçlik HD-IPS tabanlı ekrana sahip olan cihaz, 1280x720 piksek çözünürlik ve 312 ppi keskinlik ile kullanıcılara net bir görüş imkanı sağlıyor. İşletim sistemi olarak Android 4.2 Jelly Bean kullanan cihaz, 8 megapiksellik kamerasıyla kullanıcıların çekim ihtiyacını da karşılıyor.

Tüm bu özellikleriyle kaliteyi ortaya koyan General Mobile Discovery, içerdiği bataryanın kalitesi ve açıklanan tahmini sürelere göre 270 Saat Bekleme süresine, 12 – 14 Saat Konuşma süresine, 40 Saat Müzik Çalma süresine, 4.5 Saat Video Oynatma süresine sahip oluyor.

Bir çok akıllı telefonun yanı sıra çift sim kart seçeneği sunan telefon, ücretiyle kullanıcıların ceplerini de yakmıyor. 599 Tl değer biçilen bu telefon, sunduğu yüksek özelliklerle rakiplerinden bir hayli yüksek konuma erişeceğe benziyor. Özellikle performans ve fiyatı beraber kıyasladığımızda lider olabilecek olan bu cihazın kısa sürede yaygınlaşması bekleniyor.


General Mobile Discovery İnceleme




Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..

İlgili Aramalar: general mobile discovery, general mobile discovery inceleme, general mobile discovery fiyat,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder