maç

artık sitemizde maç yayınlanmayacak.

28 Eylül 2013 Cumartesi

Rüyada Briket Görmek veya Briket Ev Görmek

Rüyada Briket Görmek veya Briket Ev Görmek

 

Rüyada briket görmek rüya sahibinin kendi marifet ve yetenekleri ile çeşitli uğraşlar ve meşgaleler bulmasıne ve emeğini esirgemeden çalışıp iyi yerlere gelmesine yorumlanabilir. Rüyada briket inşaatla ilgili bazı işlerler meşgul olmaya ya da bu konuda çeşitli işler yaptırmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada biriket ev görmek rüya sahibinin dünyasına, güzel ve ferah bir ev görmek sorun ve sıkıntıları aşmaya ve çeşitli çözümlere kavuşmaya, mutluluğa ve neşeye, para kazanmaya ve maddi konularda iyileşmeler yaşamaya işaret edebilir.

27 Eylül 2013 Cuma

Rüyada Kemalpaşa Tatlısı Görmek veya Yemek

Rüyada Kemalpaşa Tatlısı Görmek veya Yemek

 

Rüyada kemalpaşa tatlısı görmek karşınıza çıkacak olan güzel ve keyifli imkan ve fırsatlara, rüyada kemalpaşa tatlısı kafanızda oluşacak bazı düşüncelere ve bu düşünceleri ince eleyip sık dokuyarak yapacak olduğunuz bazı tercihlere yorumlanabilir. Rüyada kemalpaşa tatlısı görme bekar kimseler için evlilik yolunda atacağınız adımlara işaret edebilir.

 

Rüyada kemalpaşa tatlısı yemek karşılaştığınız bazı çetrefilli işlerler uğraşmaya, sorun ve problemleri çözmek için çaba göstermeye, rüya kemalpaşa tatlısı yediğini görmek yolculukta olan kimsenin evine geri dönmesine, rüyada kemalpaşa tatlısı yeme sağlık sorunları yaşayan kimselerin bu sorunlardan kurtulmasına tabir edilebilir.

 

Rüyada kemalpaşa tatlısı yapmak veya yaptığını görmek bazı gelişmelerin yaşanmasına, rüya kemalpaşa tatlısı görmek yemek nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir neye yorulur ne demek rüya yorumu tabiri tabirleri yorumları gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.    

26 Eylül 2013 Perşembe

Rüyada Nakışlı Örgü, Elbise, Çorap, Yastık, Perde, Yorgan Görmek

Rüyada Nakışlı Örgü, Elbise, Çorap, Yastık, Perde, Yorgan Görmek
 
Rüyada nakışlı örtü görmek bazı konuları saklamaya ve o konularda konuşmamaya, bazı şeylerden korunmaya, gizelnmiş ve saklanmış bazı şeylere, rüyada nakışlı elbise durum ve şartlarda meydana gelecek olan düzelme ve iyileşmelere, olumlu gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir. Rüyada nakışlı çorap görmek çeşitli fırsatlar ile karşılaşmaya, bazen çevrenizde bulunan bir bayana, rüyada nakışlı yastık görmek para kazanmaya, rahat ve huzura, kurmuş olduğunuz arkadaşlık ve dostluklara tabir edilebilir.
 
Rüyada nakışlı perde görmek yapılan işlerde gizlilik göstermeye ve açık etmemeye, bazen pek istemediğiniz bir misafire, bayana, çocuğa, itibar ve saygı görmeye, rüyada nakışlı yorgan görmek rahatlığa, huzura, dinlenmeye ve yenilenmeye, size yararı dokunacak bir bayana işaret edebilir. Rüyada nakışlı görmek çeşitli fırsat ve kısmetler ile karşılaşmaya yorumlanabilir.
 
 
Rüyada nakışlı örtü elbise çorap yastık perde yorgan görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu bölüme bakılabilir.

25 Eylül 2013 Çarşamba

Need for Speed Filminin İlk Resmi Fragmanı

Efsanevi oyun Need for Speed'in filminin ilk resmi fragmanı bugün paylaşıldı. Fragmanı izlediğim kadarı ile yarış sahneleri gerektiği gibi oldukça fazla fakat oyuncular ve senaryosu pek tutmayacak gibi geliyor bana. Sizin düşünceleriniz neler ? İzleyelim, öğrenelim..

Rüyada El Feneri Görmek veya Almak

Rüyada El Feneri Görmek veya Almak

 

Rüyada el feneri görmek rüya sahibinin gerek işlerinden olsun gerekse günlük hayatında olsun elde edecek olduğu başarılı ve güzel neticelere, mutlu olmaya ve başarı elde etmeye, rüyada el feneri almak çevredeki insanları sahibi olduğu bilgi ve görgüden yararlanmaya ve onlarla iyi geçinmeye yorumlanabilir. Rüyada el feneri eğer yanıyor ve ışık veriyorsa kazanç sağlamaya ve mal, mülk sahibi olmaya, rüyada tabiri el feneri eğer az ışık veriyorsa çeşitli sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kalmaya, rüyada fener görmek tabiri eğer kırık ya da çatlak bir el feneri ise makam olarak sıkıntıya düşmeye tabir edilebilir.

 

Rüya tabirleri el feneri atılan adımlarda muaffak olmaya ve başarılı neticeler elde etmeye, rüyada fener görmek iyi ve güzel gelişmeler yaşanmasına, rüyada el feneri görmek nedir sorusunun cevabı olarak rüyada el feneri görme yukarıda açıklandığı şekilde yorumlanabilir.

 

Rüyada el feneri görmek ne demektir ne demek ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakılabilir.

24 Eylül 2013 Salı

Rüyada Şelaleden Atlamak, Düşmek, Geçmek, İnmek, Su İçmek Atladığını veya Düştüğünü Görmek

Rüyada Şelaleden Atlamak, Düşmek, Geçmek, İnmek, Su İçmek Atladığını veya Düştüğünü Görmek

 

Rüyada şelaleden atlamak rüya sahibinin macera ve aksiyon seven bir kişilik yapısına sahip olmasına, rüyada şelaleden düşmek dikkat edilmesi gereken bazı durumlar olduğuna ve bu konuda gerekli önlemleri almak gerektiğine, rüyada şelaleden geçmek rahata ve ferahlığa yorumlanabilir. Rüyada şelaleden atladığını görmek bazı konularda kendinizi çok cesur ve pervasız hissetmeye, rüyada şelaleden düştüğünü görmek dikkatli davramaya, rüyada şelaleden atlamak görmek riskli işler ile uğraşamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada şelaleden inmek feraha ve huzura kavuşmaya, sorun ve sıkıntılar konusunda olumlu gelişmeler yaşanmasına, rüyada şelaleden su içmek bazı durumlarda mal sahibi olmaya, güzel ve olumlu gelişmeler yaşanmasına, rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek bazen olumlu bazen olumluz bazı olaylar yaşamaya işaret edebilir.

 

Rüyada şelaleden atlamak düşmek geçmek su içmek inmek düştüğünü atladığını görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur işarettir yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu bölüme bakılabilir.

23 Eylül 2013 Pazartesi

Rüyada Nakış İşlemek, Yapmak veya Makinesi Görmek

Rüyada Nakış İşlemek, Yapmak, Makinesi Görmek

 

Rüyada nakış işlemek rüya sahibinin yapmış olduğu işlerde kende emek ve gayretleri ile güzel sonuçlar elde etmesine, sabırlı ve birçok zorluktan yılmadan azmetmeye, rüyada nakış yapmak el emeği ve göz nuru dökerek elde edecek olduğunuz başarı ve muaffakiyetlere yorumlanabilir. Rüyada nakış bazı durumlarda izdivaç yolunda atılacak olan adımlara ve bu konuda yaşanacak gelişmelere, rüyada nakış makinesi görmek işleri daha kolay ve pratik bir şekilde yapmak için kullanılan çeşitli şeylere tabir edilebilir.

 

Rüyada yeşil nakış görmek olumlu gelişmeler yaşanmasına, arzu ve isteklerin gerçekleşmesi yolunda yaşanacak çeşitli olay ve davranışlara, rüyada beyaz nakış görmek saf ve temiz duygulara sahip olmaya, rüyada renkli nakış görmek renkli bir kişilik yapısına işaret edebilir.

 

Rüyada nakış işlemek yapmak işlediğini görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabirleri tabiri gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.

22 Eylül 2013 Pazar

Facebook Görselleri 8 Kat Büyüdü


Geçtiğimiz günlerde reklamverenlerin artık sosyal ağda daha büyük boyutlarda görseller kullanabileceğini açıklayan Facebook, bu değişikliğin detaylarını dün yayınladığı duyurusunda paylaştı.
Facebook bu değişiklikle birlikte link içeren sayfa içi paylaşımların mobilde eskisine göre 4 kat, masaüstünde 8 kat büyüdüğü söylüyor. iOS 7′nin yayınlanmasıyla geliştiriciler için Facebook SDK iOS uygulamasının yeni versiyonunu bu hafta içinde yayınlayacaklarını açıklayan Facebook, yeni görsel boyutlarının da detaylarını ilk defa açıklıyor.
En iyi görüntüleme kalitesi için artık 630×1200 piksellik görseller kullanabilecek. Görsellerin minimum boyutu ise 315×600 piksel olacak. Facebook, görsellerde kullanılacak aspect ratio’nun ise 1.91 ile 1 arasında olması gerektiğini söylüyor.
Ayrıca sayfa yöneticilerinin görsellerde “og:image” etiketini kullanmasını öneren Facebook böylelikle linkleri paylaşan kullanıcıların kalitesiz görseller kullanmasının önüne geçebileceklerini vurguluyor.


Rüyada Test Görmek, Çözmek, Kağıdı, Kitabı Görmek, Almak, Yaptırmak veya Çözdüğünü Görmek

Rüyada Test Görmek, Çözmek, Kağıdı, Kitabı Görmek, Almak, Yaptırmak veya Çözdüğünü Görmek

 

Rüyada test görmek rüya sahibinin gelecek ile ilgili planları doğrultusunda çeşitli sınavlara katılmasına veya hazırlanmasına, kendi çaba ve gayretleriniz ile elde edecek oladuğunuz başarı ve zaferlere, rüyada test başarı elde etmek için çok çaba göstermeye yorumlanabilir. Rüyada test çözmek amacınız doğrultusunda hareket etmeye ve çaba göstermeye, rüyada test kağıdı görmek belirli bir süre çalışma sonrasında başarı kazanmaya, rüyada test kitabı almak çevrenizdeki kimselerin sahip olduğu bilgiden yararlanmaya, rüyada test çözmek görmek çaba, gayret ve azim göstermeye tabir edilebilir.

 

Rüyada test çözdüğünü görmek belli bir zaman diliminde iyi çalışma ve azmetme ile elde edilecek olan güzel neticelere, rüyada test kitapları görmek eğitim ve öğretime ve ilim tahsilinde bulunmaya işaret edebilir. Rüyada test çubuğu görmek, rüyada test yapıp hamile olduğunu görmek, rüyada test yaptırmak çeşitli gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir.

 

Rüyada test görmek çözmek nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye yorulur yorumlanır işarettir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.

21 Eylül 2013 Cumartesi

İşte Apple’ın iOS 7 İle Şaşırttığı Özellikler


iOS 6’dan sonra gelen şikayetler doğrultusunda artık Apple’dan beklenen ve şaşırtmayacak özelliklerden biri farklı bir ara yüzle gelmesiydi. Peki Apple yeni işletim sistemini sunduğunda gerçekten beklenmedik bir şeyle karşılaştık mı?
1379764749_bigios7.png
iOS 7 ile ilgili tema her ne kadar beklense de ne kadar değişeceği konusunda şaşırttığını söyleyebiliriz. Arka plandan kilit ekranına her şey tam anlamıyla değişmiş durumda ve artık o Apple’ın alıştığımız görünümü yok. Peki o eski ara yüzden sıkılan kullanıcılar yeniye alışabildi mi?
Takvim de farklı değişikliklerden biri. Apple  daha çok büyük değişimler üzerinde çalışacağı düşünülüyordu. Ancak yine de takvimin kolay ulaşılabilir ve işleri kolaylaştırıcı yapısı nedeniyle kullanışlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.
1379764772_changingyourtheme.png
Hiding Newstand, okunacak makale ve dergi konusunda uzman. Önemli haberleri ve olayları sizlere sunar.

Galaxy S3'ün Tüm Özellikleri

Samsung Galaxy S3 akıllı telefonun bilinmeyen özellikleri haberimizde!

Samsung Galaxy S3 akıllı telefonun bilinmeyen özellikleri haberimizde!Samsung'un gelmiş geçmiş en çok sevilen ve satın alınan akıllı telefonu Galaxy S3, Türkiye'de dahil olmak üzere dünya çapında büyük ilgi gördü.

Gelişmiş özellikleri ile 2012 yılına damgasına vuran akıllı telefon hala en iyiler arasında ve her yeni çıkan akıllı telefonların gücünü ölçmek için mutlaka Galaxy S3 ile bir karşılaştırma yapılıyor.

1350195850_galaxy-s-3.jpg
Samsung Galaxy S3'ün özellikleri şu şekildeydi:
Kamera: 8MP arka, 1.9MP ön kamera
Ekran: 4.8inç HD Super AMOLED ekran, 1280x720px 306ppi
İşlemci: 1.4GHz Exynos 4412 Quad işlemci
Bellek: 16, 32, 64GB bellek, microSD kart yuvası, 1GB RAM
Pil:  790 saat bekleme, 11 saat 40 dakika konuşma (3G)
NFC: Var
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Konumlama: A-GPS ve GLONASS
Sim Yuvası: Micro-SIM
Bağlantı: 21 Mbps HSDPA, 5.76Mbps HSUPA, Wi-Fİ 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
İşletim Sistemi: Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi (Android 4.1'e güncellenebilir) ve TouchWiz kullanıcı arayüzü
Samsung'un dünyanın en çok satan akıllı telefonlarından Galaxy S3 'ün pek çok kullanıcının bilmediği bir dizi özelliği de bulunuyor. Bu özellikleri bilen kullanıcılarda mutlaka bulunuyordur. Zaten biliyordum, zaten bu özellik var eleştirilerini yapmadan belirtelim ki bu cihazı yeni almış ve hiçbir özelliğini bilmeyen kullanıcılar için faydalı olacağına inanıyorum.
İşte Galaxy S3 akıllı telefonun bilinmeyen özellikleri..
Sonraki sayfalarda :)

Sabit kaydırma
İsterseniz Galaxy S3'ünüzü daha verimli kullanmanızı sağlayacak ipuçlarıyla işe başlayalım. Giriş ekranları arasında parmağınızla kaydırarak geçiş yapmanız mümkün. Ancak Galaxy S2'den gelen bir işlev sayesinde alt tarafta görünen noktaların üzerinde parmağınızı bir süre tutarak sayfa numarasını görebilir, sağa sola kaydırarak bıraktığınızda istediğiniz sayfa numarasına hemen gidebilirsiniz.
1357335603_01.jpg

İtin ve çekin
İki parmağınızı ekrana yan yana yerleştirerek aşağı doğru çektiğinizde giriş ekranınızı düzenlemenizi sağlayan ekran açılacak. Burada "ev" simgelerinin üzerine uzun basarak varsayılan giriş ekranınızı değiştirmeniz mümkün. Aynı şekilde ekranlara uzun dokunup sürükleyerek giriş ekranlarınızın sıralamasını değiştirebilirsiniz.

1357335620_02.jpg

Otomatik uygulama kısayolları
Google Play'den her indirdiğiniz uygulamanın kısayolunun giriş ekranınızda yer kaplamasını istemiyorsanız, Google Play ayarlarındaki "Widget'ları otomatik ekle" seçeneğinin işaretini kaldırın.
1357335636_03.jpg

Ekranları düzenlemek için hareket ettirin
Giriş ekranlarınızdaki simgeleri bir ekrandan diğerine taşımak için simgeyi sürüklemek zorunda değilsiniz. Galaxy S3'de taşımak istediğiniz simgeyi basılı tutun ve telefonu sağa veya sola götürün. Hepsi bu kadar.
Not: Bu işlevin çalışması için Ayarlar > Hareket altındaki "Simgeyi taşımak için..." ayarının etkinleştirilmiş olması gerekiyor.

1357335693_04.jpg

Widget'ları küçültün
Giriş ekranlarınızdaki widget'ların boyutunu değiştirebilirsiniz. Widget'ın çerçevesi sarıya dönene dek üzerine dokunun ve ardından widget'ın çevresinde beliren küçük işaretçileri sürükleyin. Bu işlev, her widget'da çalışmadığından deneme ve yanılma yöntemine başvurmanız gerekiyor.

1357335773_05.jpg

Kilit ekranını özelleştirin
Galaxy S3'ün kilit ekranı, kilidi açar açmaz dört uygulamadan birine erişmenize izin veriyor. Bu simgeler yerine kendi işlevinizi yerleştirmek isterseniz, yapmanız gereken işlem çok basit. Ayarlar > Güvenlik yolunu izleyin ve "Kilit ekranı seçenekleri"ne dokunun. Burada ilk seçenek olan Kısayollar'a dokunun. Artık varsayılan simgeleri değiştirebilirsiniz.
1357335790_06.jpg

Pil durumunu yüzde olarak görün
Galaxy S3'ünüzün şarj durumunu yeşil pil simgesinin yanısıra yüzde olarak da görmek istiyorsanız, Ayarlar > Ekran bölümündeki "Pil yüzdesini göster" seçeneğini etkinleştirmeniz yeterli. Bu sayede kalan pilinizi daha detaylı olarak görebileceksiniz.
1357336098_07.jpg

Negatif renkler
Güneş altında ekranınızdaki yazıları okumakta zorlanıyorsanız, "negatif renkler" seçeneğini deneyebilirsiniz. Bu seçeğene Ayarlar > Erişebilirlik altından ulaşmanız mümkün. Bu seçenek etkin durumdayken fotoğraf çekmek isterseniz, fotoğraf çektiğiniz sırada görüntüyü negatif olarak görseniz de görüntüler "gerçek" renkleriyle kaydedilecektir.
1357336110_08.jpg

Smart Stay / Akıllı bekleme
Galaxy S3'ün ekranı siz onu kullanırken kapanıyorsa, "Akıllı bekleme" işlevini denemelisiniz. Akıllı uyku modu olarak da bilinen işlev, siz ekrana baktığınız sürece ekranın kapanmamasını sağlıyor. Örneğin ekranın kapanma süresini 30 saniye olarak ayarladıysanız ve Akıllı bekleme etkin ise, siz ekrana bakarken saü üst tarafta bir göz simgesinin yanıp söndüğünü göreceksiniz. İşlevin gözlüklü kişilerde de çalıştığını gözlemlediğimizi ekleyelim.
1357336125_09.jpg

Hareketlerden faydalanın
Telefonu hareket ettirerek simgeleri nasıl giriş ekranları arasında taşıyabileceğinizi öğrendiniz. Ancak Galaxy S3 daha da fazla esneklik sunuyor. Örneğin fotoğraflarınızı ve web sayfalarını hareketler yoluyla yakınlaştırıp uzaklaştırmanız mümkün. Bir diğer işlev ise ekranda o an gördüğünüz kişiyi sadece telefonunuzu kulağınıza götürerek aramanızı sağlıyor.
Tüm bu ayarları Ayarlar > Hareket altında bulmanız mümkün.
1357336184_10.jpg

Ekran görüntüsü alma ve susturma
İsterseniz "Hareket" menüsüne biraz daha göz atalım. Galaxy S3 ile müzik dinlerken veya video oynatırken telefonunuzun ekranını elinizle kapatarak ortamı durdurabilirsiniz (ekranın açık olması gerekiyor). Bu işlevle ilgili seçenek, menünün en altında yer alıyor.
Diğer bir seçenek ise elinizin yan tarafını telefonunuzun ekranını üzerinden sağdan sola veya soldan sağa geçirerek ekran görüntüsü almanızı sağlıyor. Ekran görüntüsü almak için oldukça şık bu yöntemin yanısıra, giriş düğmesine ve güç düğmesine birkaç saniye basılı tutarak da ekran görüntüsü kaydedebilirsiniz.
1357336230_11.jpg

Çağrıları kolaylıkla reddedin
Gelen çağrıları dokunmatik ekran yoluyla reddetmek yerine bunu giriş düğmesi veya güç düğmesi ile yapabilirsiniz. Bu işlevle ilgili ayarları Ayarlar menüsündeki Erişebilirlik menüsü altında bulacaksınız.
1357336245_12.jpg

Titreşim modeli oluşturun
Galaxy S3, kendi titreşiminizi oluşturmanıza izin veriyor. Ayarlar > Ses > Cihaz titreşimi yolunu izleyin. Açılan ekranda Oluştur düğmesine basın ve ekranın ortasındaki yuvarlağa dokunun. Şimdi uzun veya kısa dokunuşlar ile kendi titreşiminizi kaydedebilirsiniz.
1357336382_13.jpg

Son uygulamalar
Giriş düğmesine basılı tutarak en son kullandığınız uygulamaların bir listesini görebilirsiniz. Android 4'ün bu tipik özelliğini herhangi bir menüden çağırabilirsiniz. Listedeki uygulamaları sağa veya sola sürükleyerek onların listeden kaldırmanız da mümkün.
Bu ekranın altındaki düğmeler yardımıyla Görev yöneticisini çalıştırabilir, tüm işlemleri aynı anda kapatabilirsiniz.
1357336398_14.jpg

Görev Yöneticisi
Uygulamaları "son uygulamalar" ekranı yoluyla kapatsanız da, Görev yöneticisini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Arka planda işlemcinizi kullanıp sistem kaynaklarını tüketen bir yazılım olup olmadığını görmek için bu araçtan faydalanabilirsiniz.
"Yüklenen" bölümünde Galaxy S3'ünüzde yüklü olan tüm uygulamaların listesini, boyutlarıyla beraber görebilir, RAM sayfasını kullanarak RAM kullanımını azaltabilir ve yukarıdaki sayfaları kullanarak birkaç faydalı işleve daha erişebilirsiniz.
1357336466_15.jpg

Galaxy S3'ünüzü çalınmaya karşı koruyun
Samsung, cihazınızın kaybolve ve çalınma riskine karşı "Uzaktan kumandalar", "SIM değiştirme uyarısı" gibi seçenekler sunuyor. Bu seçenekleri Ayarlar > Güvenlik altında bulabilirsiniz.
"Uzaktan Kumandalar" ile Galaxy S3'ünüzdeki verilerinizi uzaktan silebilir (bunun için ücretsiz kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekli), "SIM değiştiğinde" ayarını kullanarak Galaxy S3'ünüze farklı bir SIM kartı takıldığına dair uyarı alabilirsiniz.
1357336456_16.jpg

Dokunmatik ekran kilit kodu
Telefonunuzu karıştırmak isteyen yabancıların işlerini zorlaştırmak için ek bir kilit kodu ayarlayabilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Güvenlik > Ekran kilidi yolunu izleyin. Burada aralarından seçim yapabileceğiniz kilit türleri göreceksiniz. Örneğin ekran kilidini açmak için için bir desen çizebilir veya yüzünüz ile kilidi açabilirsiniz.
1357336509_17.jpg

Yüz ile kilit açma
Galaxy S3, yüz ve ses tanıma özelliği ile kilit açma özelliğini destekliyor. Bu işlev ile kilidi açmanın daha hızlı olup olmadığı ve işlevin ne kadar güvenilir olduğu tartışılabilir, ancak onu denememeniz için bir neden yok.
1357336533_18.jpg

Sahip bilgisi
Kaybettiğiniz telefonunuzu bulan kişinin dürüst bir kişi olmasını umarak kilit ekranında isminizi gösterebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Güvenlik yolunu izleyin ve "Sahip Bilgisi" seçeneğine dokunarak bilgilerinizi yazın.
1357336553_19.jpg

Gizli menü
Telefonunuzla ilgili heyecan verici detaylara * # * # 4636 # * # * GSM kodunu girerek ulaşabilirsiniz. Telefonunuz anında pil ve telefon bilgisi, kullanım istatistikleri ve Wi-Fi bilgisi gibi verileri ekrana getirecektir.
1357336644_20.jpg

Pilinizi emen ne?
Pilinizi acımasızca tüketen uygulamayı ortaya çıkarmak için Ayarlar menüsünü açın ve Pil'e dokunun. Özet pil kullanımınız ekrana gelecektir. Buradan istediğiniz uygulamayı seçerek durdurmanız mümkündür. Üst taraftaki pil grafiğine dokunarak grafiği daha büyük bir biçimde görebilirsiniz.
1357336660_21.jpg

Tarayıcı parlaklığı
Ekranınızın parlaklığını düşürerek önemli ölçüde pil tasarrufu yapabilirsiniz. Ancak internette dolaşırken ekranınızın daha canlı görünmesini isteyebilirsiniz. Varsayılan tarayıcının ayarlarında ilgili seçeneği bulacaksınız. Menüyü açın, biraz aşağı kaydırın ve "Renk" seçeneğine dokunun. Bu sayede web tarayıcınız için cihazında her zaman kullandığınızdan farklı bir parlaklık ayarı atayabilirsiniz.
1357336692_22.jpg

Kablosuz ağı askıya alma
Wi-Fi işlevinin ne zaman askıya alınacağını Ayarlar > Wi-Fi > Gelişmiş altında bulabilirsiniz.
1357336707_23.jpg

Bir bakışta veri tüketimi
Galaxy S3'ünüz ile veri kullanımınızı yakından izleyebilirsiniz. Yüksek kalitede videolar izlemek ve internette gezinmek, kotanızı hızla tüketebilir. Bu durumda Ayarlar menüsündeki "Veri kullanımı" işlevi çok işinize yarayacak.
1357336721_24.jpg

Swype'ı etkinleştirin
Swype olarak bilinen işlevi etkinleştirerek, parmağınızı sanal klavye üzerindeki harfler üzerinde kaydırarak kelime girebilirsiniz. Bunun için sanal klavye ekranda iken sol alttaki çark simgesine tıklayın ve açılan ekranda "Sürekli giriş" seçeneğini etkinleştirin.
1357336783_25.jpg

Özel karakterler için elinizi sürün
Galaxy S3'ün sanal klavyesi, çok hoş bir özelliğe sahip. harfler ve sayılar/özel karakterler arasında geçiş yapmak için elinizi klavye boyunca sürmeniz yeterli. Bu işlevi kullanabilmek için sanal klavye ayarlarında "klavye kaydırma" seçeneğinin etkinleştirilmiş olması gereklidir.
1357336821_26.jpg

S-Voice erişimi
Samsung'un yeni ses tanıma işlevi S-Voice'e telefonda herhangi bir zamanda erişmek için giriş düğmesine iki kez hızla basın. S-Voice uygulaması açılacaktır. Ancak giriş düğmesi, giriş ekranına dönmek için de kullanıldığından bazen yanlışlıkla S-Voice'i etkinleştirmenize neden olabilir. Bu ayarı S-Voice açıkken menü tuşuna basarak değiştirebilirsiniz.
1357336839_27.jpg

Ses komutları ve ses efekti
S-Voice'den en iyi verimi almak için onu kullanırken verdiğiniz komutları sesli ve anlaşılır bir biçimde verin. Soru işareti düğmesine basarak kullanabileceğiniz komutların bir listesini görebilirsiniz.
"Metinden konuşmaya" ayarlarında ise metinleri ses olarak dinlerken onlara efekt uygulamanız mümkün. İlgili ayarları Ayarlar > Dil ve giriş > Metinden konuşmaya altında bulabilirsiniz.
1357336855_28.jpg

NFC
Wi-Fi Direct ve NFC (Yakın Alan İletişimi) işlevleri sayesinde fotoğraflar ve müzikler gibi büyük dosyaları diğer cihazlara anında aktarabilirsiniz. Bu işlevleri kullanabilmek için onları "Diğer Ayarlar" altında etkinleştirmeniz gerekiyor.
Android Beam'i etkinleştirdiğinizde iki Android arasında uygulama, bağlantı ve resim gibi içerikleri saniyeler içerisinde paylaşabilirsiniz. Tek kısıtlama ise NFC'li telefonların hala yaygınlaşmamış olması.
1357336939_29.jpg

AllShare Play ile paylaşın
Ön yüklü olarak gelen AllShare Play dosya paylaşım hizmeti sayesinde fotoğrafları ve videoları S3'ünüzden Samsung TV ile (veya aksi yönde) paylaşabilirsiniz. Tüm yapmanız gereken, iki cihazı şifresiz WiFi Direct ile bağlamak ve televizyonunuzda AllShare işlevini etkinleştirmek. Display Mirroring işlevine ihtiyaç duyuyorsanız, bu iş için özel üretilen Samsung Wi-Fi Display Hub'a ihtiyacınız olacaktır.
1357337062_30.jpg

Açılır video
Samsung'un Galaxy S3 ile beraber sunduğu yeni bir özellik sayesinde bir videoyu küçük bir çerçeve içinde seyrederken telefonunuzu kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bu sayede bir gözünüz videodayken isterseniz mesaj yazın, isterseniz internette dolaşın.
Videoyu küçük bir çerçeve haline getirmek için video oynarken sağ alt tarafta görünen simgeye dokunun. Çerçeve içindeki videoya dokunmanız, onu eski haline getirecektir.
1357337079_31.jpg

Kamera menüsünü özelleştirin
Son ipucumuz ise cebinizin kamera işleviyle ilgili. Galaxy S3'ün kamera uygulaması, dört varsayılan kısayol ile geliyor. Bu kısayolları sizler için en önemli olan işlevlerle değiştirmeniz mümkün. Telefonunuzun menü düğmesine dokunun ve "Kısayolları Düzenle"ye tıklayın. Şimdi yaklaşık bir düzine simge arasından seçim yaparak kendi simgelerinizi sıralayabilirsiniz.
1357337100_32.jpg

Rüyada Yufka Görmek, Almak, Açmak ve Pişirmek, Yapmak, Böreği veya Açtığını Görmek

Rüyada Yufka Görmek, Almak, Açmak ve Pişirmek, Yapmak, Böreği veya Açtığını Görmek
 

Rüyada yufka görmek rüya sahibinin kendi çaba ve azmi ile elde edecek olduğu kazanca ve çeşitli nimetlere, yufka ile yaplan yiyeceklere özel bir ilgi duymaya, rüyada yufka karşılaşmış olduğunuz bazı sorun ve dertli durumlar karşısında bazı çözümler üretmeye yorumlanabilir. Rüyada yufka almak çevrenizdeki kimseler tarafından göreceğiniz bazı olay ve davranışlara, rüyada yufka açtığını görmek el emeğine ve çeşitli yeteneklere sahip olmaya, rüyada yufka açmak ve pişirmek bazı durumlarda bu gibi konularda yetenek sahibi olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada yufka böreği çeşitli şekillerde karşılaşacak olduğunuz yararınıza olan şeylere ve iyi durumlara, rüyada yufkadan börek yapmak maharetli ve çeşitli yeteneklere sahip olmaya işaret edebilir. Rüyada yufka görmek ne anlama gelir ne demek ne demektir nedir neye yorulur yorumlanır işarettir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konularda bilgi almak için bu kısma bakılabilir.

20 Eylül 2013 Cuma

Blogger Yazı Resmine Konu Linki Vermek

Blogger Auto Read More
Yeni temaya geçmem ile birlikte bu eklentiyi de kullanmaya başladım. Tabii çevremden nasıl olduğunu soranların sayısı oldukça fazla. Aslında çok basit. Bildiğimiz otomatik devamını oku eklentisine + olarak resime tıklandığında da yazıya yönlendiriyor.




Aşağıdaki kodu </head> kodundan önce ekleyiniz. Eğer hali hazırda bir otomatik devamını oku eklentiniz var ise o kodları silin.

<script type='text/javascript'>
//<![CDATA[
function removeHtmlTag(strx,chop){if(strx.indexOf("<")!=-1){var s=strx.split("<");for(var i=0;i<s.length;i++){if(s[i].indexOf(">")!=-1){s[i]=s[i].substring(s[i].indexOf(">")+1,s[i].length)}}strx=s.join("")}chop=(chop<strx.length-1)?chop:strx.length-2;while(strx.charAt(chop-1)!=' '&&strx.indexOf(' ',chop)!=-1)chop++;strx=strx.substring(0,chop-1);return strx+'...'}function masSummaryAndThumb(mas1,mas2){var div=document.getElementById(mas1);var imgtag="";var img=div.getElementsByTagName("img");var summ=440;if(img.length>=1){imgtag='<a href="'+mas2+'"><span style="float:left; padding:5px 10px 5px 0px;"><img src="'+img[0].src+'" width="250px" height="220px"/></span></a>';summ=310}var summary=imgtag+'<div class="entry" style="line-height:23px">'+removeHtmlTag(div.innerHTML,summ)+'</div>';div.innerHTML=summary}
//]]>
</script>

Yine eski kodlarınız yerine aşağıdaki kodları ekliyoruz. Eğer hiç oto devamını oku eklentiniz yoksa bu kodu bulun ve yerine ekleyin.

<data:post.body/>

<div class='post-body entry-content' expr:id='&quot;post-&quot; + data:post.id'>
<b:if cond='data:blog.pageType != &quot;item&quot;'>
<b:if cond='data:blog.pageType != &quot;static_page&quot;'>
<div expr:id='&quot;summary&quot; + data:post.id'><data:post.body/></div>
<script type='text/javascript'>
masSummaryAndThumb(&quot;summary<data:post.id/>&quot;,&quot;<data:post.url/>&quot;);
</script><span class='more'><a expr:href='data:post.url + &quot;&quot;' expr:title='data:post.title'>Devamını Oku &#187;</a></span>
</b:if>
</b:if>
<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><data:post.body/></b:if>
<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;static_page&quot;'><data:post.body/></b:if> <div style='clear: both;'/>
</div>

Yapmamız gerekn tüm işlemler bu kadar. Güle güle kullanın.

Rüyada Pul Görmek, Almak veya Bulmak

Rüyada Pul Görmek, Almak veya Bulmak

 

Rüyada pul görmek aranızda mesafeler bulunan ve epeyce bir zamandan beri görüşmediğiniz bir kimseleden alınacak olan habere, rüyada pul rüya sahibinin hoşlanmadığı bazı işler yapmasına yorumlanabilir. Rüyada pul almak veya aldığını görmek çevrenizde bulunan insanların bilgisinden ve görgüsünden örnekler almaya, iş hayatından muaffak olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada pul bulmak veya bulduğunu görmek hiç ummadığınız bir yerden elinize geçecek olan çeşitli şeylere, rüyada pul görmek nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demek rüya yorumu tabiri yorumları tabirleri gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.

19 Eylül 2013 Perşembe

Rüyada Askı Görmek, Görme, Elbise Askısı, Demir Askı Görmek

Rüyada Askı Görmek, Görme, Elbise Askısı, Demir Askı Görmek
 

Rüyada askı görmek rüya sahibinin ya da çevresindeki tanıdığı bir kimsenin izdivaç yolunda atacak olduğu adımlara ya da bu konuda bazı gelişmeler yaşanmasına, rüyada askı bazı durumlarda bazı sorunlu ve sıkıntılı işler ile karşılaşmaya bu konularda sorun yaşamaya yorumlanabilir. Rüyada askı görme çeşitli fırsat ve kısmetlerle karşılaşmaya ve bunların bazılarını değelendirmeye, rüyada elbise askısı görmek bir yakınınızın ziyarete gelmesine ve misafir ağırlamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada demir askı görmek kısmete, bazen bazı gelişmeler yaşanmasına ya da hayatın normal seyrinde devam etmesine, rüyada askı görmek nedir ne demek ne anlama gelir ne demektir neye yorulur yorumlanır işarettir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi şeyler için bu kısmı okuyabilirsiniz.

18 Eylül 2013 Çarşamba

Rüyada Gözleme Görmek Yemek Almak Açmak Yapmak Pişirmek Pişirdiğini Görmek

Rüyada Gözleme Görmek Yemek Almak Açmak Yapmak Pişirmek Pişirdiğini Görmek

 

Rüyada gözleme görmek rüya sahibinin karşısında çıkacak olan çeşitli nimetlere, geçinmek için gerekli olan çeşitli şeylere, olumlu gelişmeler yaşanmasına, rüyada gözleme bazen hamur işlerine olan düşkünlüğe ve bu tarz gıdalara hayır diyememeye yorumlanabilir. Rüyada gözleme yemek sizin için iyi olacak şeylere ve yararınıza olacak durumlara, rüyada gözleme almak şartları iyi olan ve iyi gelir sağlayan bir işe girişmeye, rüyada gözleme açmak mutfak işlerindeki marifete ve yeteneğe, rüyada gözleme pişirdiğini görmek emekleriniz ile bir yerlere gelmeye ve birşeyler elde etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada gözleme pişirmek yapmış olduğunuz işlere ve bulunduğunuz girişimlerde kazanç sağlamaya, rüyada gözleme yemek ne demek bu gibi yiyeceklere karşı koyamaya ve damak tadına, yapılan işlerde elde edilecek gelire işaret edebilir. Rüyada gözleme yapmak ne demek sorusunun cevabı olarak rüyada gözleme yapma elinizin lezzetine ve maharetinize yorumlanabilir.

 

Rüyada gözleme görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur işarettir yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bilgi amaçlı bu bölüme bakabilirsiniz.

17 Eylül 2013 Salı

Facebook'ta Çeyrek Trilyon Fotoğraf


Facebook bünyesinde kullanıcıların yüklediği fotoğrafların sayısı çeyrek trilyona yani 250 milyara ulaştı.
Rapora göre Facebook'a günde ortalama 350 milyon fotoğraf yükleniyor. Flickr'da bu sayının 3,5 milyon olduğunu düşünürsek aradaki fark inanılmaz boyutlarda.
Dakikada 243 bin, saniyede ise 4 bin fotoğraf Facebook'a ekleniyor.
Facebook'un kullanıcısı sayısını 1 milyar 150 milyon civarında. Bu da kişi başına ortalama 217 fotoğraf yüklendiği anlamına geliyor.
Facebook'un trafiğindeki yoğunluğun sebebi sadece fotoğraflar değil. Sitede günde ortalama 4,75 milyar içerik paylaşılıyor. Bunların içinde videolar, fotoğraflar, yorumlar, durum bildirimleri ve paylaşımlar yer alıyor.

Microsoft Açık Akademi, Türkiye'ye 1 Milyon Uygulama Geliştirici Kazandıracak


Microsoft Türkiye’nin geçtiğimiz yıl başlattığı ücretsiz uygulama geliştirme okulu “Açık Akademi“, yeni dönemine başladı. Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini daha da yaygınlaştırmayı amaçlayan ve kısa sürede önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesine dönüşen Açık Akademi, önümüzdeki 5 yılda 1 milyon gence ulaşma hedefiyle yoluna devam ediyor.

120 binden fazla öğrenci ücretsiz eğitim aldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen Açık Akademi’de bugüne kadar 120 binden fazla öğrenci ücretsiz eğitim alma fırsatı yakaladı. Türkiye’nin ilk ve tek herkese açık, ücretsiz uygulama geliştirme yazılım okulu olarak lanse edilen projenin yeni hedefi ise bir yıl içinde lise ve dengi okullarda 8 bin öğrenciye ulaşmak olarak belirlendi.

Bu kapsamda eğitim programlarında görev yapacak bine yakın öğretmenin eğitimi Microsoft Türkiye tarafından verilirken, Açık Akademi üç yeni programla genişleyecek.



Lise ve üniversite öğrencileri ile girişimcilere özel üç yeni program

Açık Akademi Genç Yazılımcı Programı’nda lise çağındaki öğrencilere çevrimiçi ve çevrimdışı programlar aracılığıyla uygulama geliştirme becerisi kazandırılacak. Bu program, dünyadaki genç girişimcilerin geldiği nokta göz önünde bulundurulduğunda daha da önemli hale geliyor. Bununla birlikte program sayesinde toplumun uygulama geliştirme konusundaki bilincinin ve bilgi birikiminin artması da bekleniyor.

Projenin bu yıl genişlediği alanlardan bir diğeri ise üniversiteler olacak. Üniversite İşbirliği Programı kapsamında 12 şehir, 20 üniversiteden oluşacak Açık Akademi turunda 100 bin öğrenciye ulaşılacak. Tur süresince uygulama geliştiricilerin hem danışmanlık alabileceği hem de kendini gösterebileceği ‘Hackathon’lar düzenlenecek.

Açık Akademi’de bu yıl bir de özel girişimcilik programı gerçekleştirilecek. Uygulama geliştirme pazarında Türkiye’nin sesinin daha çok duyurabilmesi için kurgulanan Açık Akademi Özel Girişimcilik Programı’nda teknoloji üreten şirketler desteklenecek. Geçtiğimiz yıl başlatılan Bilgi Üniversitesi Next Academy programı işbirliği, çeşitli atölye çalışmalarıyla önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Hedef, uygulama geliştirmeyi ilkokul seviyesine indirmek

Eğitim programının yeni dönemini değerlendiren Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Açık Akademi ile Türkiye’deki yerel kültürün ve pratik zekanın beraberinde getirdiği yüksek girişimcilik potansiyelinin önünde bir engel olarak gördükleri teknik birikime dair boşluğu doldurmak istediklerini söyledi. Özmen, ‘Türkiye’de bir kişi bile uygulama geliştirmeyi öğrense fark yaratır’ anlayışıyla yola çıktıklarını dile getirdiği programı uzun vadede tıpkı İngiltere ve Estonya’da olduğu gibi ilkokul seviyesine indirmeyi planladıklarını da belirtti.

Katılımcılara uygulama geliştirebilmeleri için bir platform sunan Açık Akademi’de seviyeleri başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım belgesi almaya hak kazanıyor. Mezunlar geliştirdikleri uygulamaları Windows Phone, Windows 8 ve Windows Azure uygulamalarının yer aldığı Marketplace üzerinden satabilme imkanı da buluyor.

Mezunlara BizSpark desteği

Diğer yandan bundan böyle başarılı Açık Akademi mezunları girişimlerini büyütmek üzere BizSpark programından da yararlanabilecek. Program kapsamında 5 yaşından genç ve 250 bin doların altında geliri olan şirketler 3 yıl boyunca ücretsiz lisans desteğinden faydalanacak. Ayrıca gerekli koşullara uygunluk sağlayan şirketlere 5 bin ila 150 bin dolar arasında değişen Microsoft yazılım lisansları ücretsiz olarak sunulacak. Buna ek olarak yakında program dahilinde olup belli bir performansın üzerinde büyüyen şirketlere BizSpark Plus programıyla 60 bin dolar değerinde 2 yılık Windows Azure bulut bilişim çözümlerini kullanma fırsatı da sağlanacak.

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında kapılarını açan Microsoft Açık Akademi, bugüne kadar birçok kişinin uygulama geliştirme hayalini gerçekleştirmesinde rol oynadı. Programdaki eğitimlere katılan ve mezun olmayı başaran ‘Açık Akademi Kahramanları hakkında eğitimin resmi internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Rüyada İşleme Görmek, İşlemek, Yapmak veya Nakış İşlemek

Rüyada İşleme Görmek, İşlemek, Yapmak veya Nakış İşlemek

 

Rüyada işleme görmek rüya sahini eğer bir bayan ise çeşitli fırsatlar ile karşılaşmaya ve yapmış olduğu olumlu işler dolayısıyla takdir görmeye, rüyada işleme işlemek kendi çaba, gayret ve azmi ile birşeyler elde etmeye, maharetli ve yetenekli bir yapıya sahip olmaya yorumlanabilir. Rüyada işleme yapmak çeşitli fırsatlar ile karşı karşıya kalmaya ve bunlar arasından kendine uygun olanları seçmeye, rüyada işleme el sanatları konusunda yetenekli ve elinden birçok işin geldiği bir kimseye tabir edilebilir.

 

Rüyada nakış işleme görmek el emeği göz nuru ile birşeyler üretmeye, rüyada işlemegörmek işlemek yapmak nedir ne demek ne anlama gelir ne demektir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu kısma bakılabilir.

16 Eylül 2013 Pazartesi

Rüyada Yufka Ekmek Görmek, Açmak, Yaptığını, Yapıldığını, Pişirdiğini, Yapanı, Piştiğini Görmek

Rüyada Yufka Ekmek Görmek, Açmak, Yaptığını, Yapıldığını, Pişirdiğini, Yapanı, Piştiğini Görmek

 

Rüyada yufka ekmek elde edilen çeşitli nimetlere, rızka, bolluk ve berekete, iyi ve güzel gelişmelere, rüyada yufka ekmek görmek sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya, mutlu ve güzel günler geçirmeye, yapılan işlerde olumlu gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir. Rüyada yufka ekmek açmak mutfak işlerinde yetenekli olmaya ve el lezzetine, rüyada yufka ekmek yaptığını görmek gündelik hayattaki haline ve durumuna, rüyada yufka ekmek yapıldığını görmek ve yemek maddi konularda düzelmeler yaşanmasına tabir edilebilir.

 

Rüyada yufka ekmek pişirdiğini görmek bu gibi konularda maharetli olmaya, rüyada yufka ekmek yapanı görmek bolluk, bereket, mal ve değerli şeyler birikimi yapmaya, rüyada yufka ekmek piştiğini görmek iyi ve güzel olaylar yaşanmasına, bazı durumlarda hamur işlerine olan düşkünlüğe işaret edebilir.

 

Rüyada yufka ekmek açmak yapmak pişirmek görmek nedir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demek ne demektir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.

15 Eylül 2013 Pazar

Okul Kıyafeti Serbestmi Değilmi ? Lise-Ortaokul-İlkOkul'unda 2013-2014

Okula Serbest Kıyafetle mi Gidilecek 16 Eylül 2013

Okul Kıyafeti Serbestmi Değilmi ?  Lise-Ortaokul-İlkOkul'unda 2013-2014
lise serbest kıyafetle mi gidilecek 16 Eylül 2013 ortaokul okul kıyafetiylemi gidilecek ? Türkiye genelinde okullar 16 eylül 2013 pazartesi günü açılıyor. Serbest kılıf kıyafet

15 Eylül 2013 Pazar 13:11
Okula Serbest Kıyafetle mi Gidilecek 16 Eylül 2013
Okula serbest kıyafetle mi gidilecek 16 Eylül 2013. Türkiye genelinde okullar 16 eylül 2013 pazartesi günü açılıyor. Serbest kılıf kıyafet yönetmeliğine göre okullların kapanacağı hafta her okul serbest kıyafet uyugulaması anketi ile 2013-2014 eğitim öğretim yılında giyilecek kıyafetler konusunda kararını vermiştir. Tükiye geneli her okul kendi kararını kendi verip okulun belirlemiş olduğu fıyaftle mi yoks aserbest kıyafet ile mi gideleceğini önceden karar vermiş durumda.
Okula serbest kıyafetle mi gidilecek 16 Eylül 2013
Yukarda ki açaıklamadan anşlaşılacağı gibi sizlerde okul sonunda katılmış olduğunu serbest kıyafet anketi sonucuna göre okula serbest kıyafetle mi yoksa resmi kıyafetle gideceginizi size okul yönetimi tarafından önce bildilirmesi gerekiyor.

 Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. Ancak, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin koordinatörlüğünde, velilerin yüzde ellisinden fazlasının muvafakati alınarak ilgili eğitim-öğretim yılı için okul kıyafeti veya kıyafetleri belirlenebilir. Bu fıkranın uygulanmasına dair usul ve esaslar Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yönerge ile belirlenir.” hükümleri bulunmaktadır.


Kaynak : http://guncelblogsitem.blogspot.com/2013/09/okul-kyafeti-serbestmi-degilmi-lise.html

Rüyada Şelale Görmek, Görme, Yüzmek, Şelale Gibi Akan Su Görmek

Rüyada Şelale Görmek, Görme, Yüzmek, Şelale Gibi Akan Su Görmek

 

Rüyada şelale görmek rüya sahibinin kurmuş olduğu hayaller ile ilgili güzel gelişmeler yaşanmasına, rüyada şelale günlük hayatta ve iş hayatında rahata kavuşmaya, yaşanan olaylar nedeniyle mutlu ve sevinçli olmaya, rüyada şelale görme neşeli ve mesut zamanlar geçirmeye yorumlanabilir. Rüyada şelale gibi akan su görmek sorun ve sıkıntılar konusunda çeşitli çözümler bulmaya ve bu çözümlerler güzel neticeler elde etmeye, rüyada şelale su görmek çevrenizde bulunan ve sizi etkileyecek olan bir kimse ile karşılaşmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada şelale yüzmek eğitim öğretim konusunda istenen seviyelere çıkmak için çaba harcamaya, iş hayatından ve bulunulan girişimlerde başarı kazanmaya, rüyada şelale görmek ne demek veya rüyada şelale görmek ne anlama gelir gibi sorular için yukarıdaki açıklamalara bakılabilir.

 

Rüyada şelale görmek nedir ne demektir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bilgi almak için bu konuda yer alan kısmı okuyabilirsiniz.

14 Eylül 2013 Cumartesi

Twitter Takipçi Arttırma Siteler'inin Listesi (Günde 100 Takipçi)

  • Açıklama                                
  • Link                               
  • Aktif/Pasif
  • Günlük


  • Takips.com
  • Günlük 100 Takipçi Kazandırır Reklam Tweet'i atmaz.(reklamsız olmasıyla meşhur)
  • 500
  • Directionertakipci.com
  • Günlük 100 Takipçi Kazandırır Reklam Tweet'i atmaz. Directioner'lara özel
  • 500
  • Twiark.com
  • Twitter'da en yakın arkadaşın kim görmek ister misin? Tek tıkla en yakın arkadaşların kimler öğren..
  • 5000
  • Takipcisatinalma.com
  • Hiçbiryere Abone Olmadan, Başınız ağrımadan dilediğiniz kadar takipçi alabilirsiniz.(Mobil ödeme imkânı da var)
  • 50000
  • Takip.cc
  • Günlük 200, Hem Takip servisi, hem takibi bırakanları görme, silme, hem unfollow, bir çok hizmet bu sitede yer alıyor..
  • xxx

  • TakipFB.com
  • Fenerbahçelilere özel günlük 100 takipçi Reklam tweet'i atmaz. Fenerbahçeli Takipçi.
  • 500
  • TwitterGs.com
  • Günlük 100 Takipçi Kazandırır çeşitli zamanlarda reklam Tweet'i atabilir. Galatasaray Taraftarına özel
  • 500
  • Twiturk.com
  • Günlük 50 Takipçi Kazandırır Henüz reklama rastlamadık. Twitter takipçi kasma
  • 50-100
  • Twitbjk.com
  • 6 saatte bir 50 Takipçi, Çoğunlukla Reklam Tweet'i atmaz.
  • 200
  • Takipcihavuzu.com
  • Günlük 50 Takipçi, Takipçileri aldığınız sırada reklam atar.
  • 50
  • Takipcibul.com
  • Günde 50 diyor ama 20 kadar takipçi veriyor. En azından girişte tweet atmıyor.
  • 50
  • TakipciKazani.com
  • 24 saat'te 50 takipçi hepsini almak için 10 kere tıklamanız gerekiyor.
  • 50
  • Turktakipci.com
  • Günde 50 takipçi gönderiyor, Girişte reklam tweet'ine rastlamadık. Hemen twitter takipçi kazan
  • 120-360
  • Twittroloji
  • 1 kerelik takipçi veriyor sonra hergün ve giriş yaptığınızda retweet reklam atıyor hesabınızdan.
  • 1 kere 50
  • Aytiyo.Com
  • 1 Saat'te 10-20 takipçi veriyor, reklam(takipçi toplama) tweet'ine arada bi rastladık.
  • 240-480
  • Belestakip.com
  • 1 saatte 10-30 takipçi kazandırıyor, reklam tweet'i atıyor.
  • 240-480
  • Fenoman.com
  • 1 saatte 10-30 takipçi kazandırıyor, reklam tweet'i atıyor.
  • 240-480
  • Takipcikazan.org
  • 2 günde 100 takipçi kazandırıyor, reklam tweet'i atıyor.
  • 50
  • Takip2.com
  • 1 saatte 15 takipçi, Çok reklam atıyor olabilir.
  • 240
  • Twitly.net
  • Takip ettiğiniz kadar takip edilirsiniz. Reklam vardır, takip tek tek tıklayarak yapılır
  • 1'e 1
  • Takipcipompasi.com
  • Eski Takipcipazari.com sitesi Günlük 100 takipçi yazsada 30-40 ancak veriyor, reklam atma ihtimali var.
  • 20-100
  • Twitpopi.com
  • 1 saatte 15 takipçi gönderiyor, Fazla reklam yapabilir. girişte reklam yapıyor
  • 160-200
  • Takipciarttir.net
  • 1 günde 50 takipçi girişte reklam atar.
  • 50
  • Takipedil.com
  • 1 günde 50 takipçi reklam atarak 5 kredi daha verir. Takipçi toplamak için ideal biryer
  • 50
  • Takiples.in
  • Günde 50 takipçi kazandırıyor olabilir, gün içerisinde retweet'ler attırıyor.
  • 50
  • FenerTakip.com
  • Günde 50 takipçi kazandırıyor, Girişte 2 reklam 1 retweet attırıyor.(takip ettikleriniz sayısı hızlı artıyor)
  • 50
  • Takipci-arttir.org
  • Günde 100 takipçi veriyor fakat, giriş yapınca 3 reklam atıyor.(Tweetleri hemen silin)
  • 100
  • Takiplesin.com
  • Günde 100 takipçi veriyor fakat, takipçileri alırken 2-3 reklam attırıyor.(Duvarınızı kontrol edin)
  • 100
  • TakipZamani.com
  • Günde 50 takipçi veriyor fakat, girişte 2-3 reklam attırıyor.(Anlık kontrol edin)
  • 50
  • Takipcidenizim.com
  • Günlük 50 Takipçi Kazandırır Sabah ve gece saatlerinde 2 reklam atar.
  • 50-100
  • Takipcilerdenizim.com
  • Günlük 50 Takipçi Kazandırır Sabah ve gece saatlerinde 2 reklam atar.
  • 50-100